Jag,  Sjukskriven/Arbete

Är det konstigt att jag är seg?

Godmorgon till dig som tittar in. Här har jag startat upp min lördag som vanligt då det snart blir löpning och bad. Idag känner jag mig seg trots att jag sovit bra inatt. Kan det bero på gårdagens bokcirkel? Det blir lätt något glas vin och bubbel och då känns det som om en har blivit gammal och känslig.

Fast vilken rolig kväll vi hade, god mat och rolig brainstorming inför 10 års jubileum av bokcirkel. Annika och Märit var de som startade bokcirkeln och sedan har kom Camilla med samma år 2013. Det har varit lika olika personer som florerat i gruppen fast nu består kärnpersonerna av Annika, Märit, Camilla, Malin och mig. Jag började 2020 så tre år är inte dåligt. Jag är så glad och tacksam att jag fick ingå i deras gemenskap. Att jag hittade en arbetsplats som Kalmar Centrumskola har verkligen gynnat mig på många plan i min sjukskrivning.

Jag har faktiskt kommit så långt att jag jobbar på 50’% och ska snart börjar arbetsträna på 25%. Det bästa är att reglerna ändrats och att jag kan arbetsträna på Centrumskolan. Vem hade kunnat tro det när jag började arbetsträna där 2019? Nu känner jag att jag befinner mig på en bra plats i livet med mitt mående.

Jag i november 2019 och då var det ännu mer vila än vad det är idag.

Nu är det snart att ge oss iväg för löpning och bad så jag önskar dig en trevlig lördag, kram Susann 💜

6 kommentarer