Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Träning

Att åretruntbada är min grej 🏊🏽‍♀️

Solen kom fram lagom till jag åkte till jobbet. Sedan har det varit växlande väder med regn och sol om vartannat idag. Vi trodde vi skulle klara oss från regnet sista lektionen när vi var ute på promenerad med eleverna fast det började dugga efter fem minuter. Som tur regnade det inte så mycket så vi gick promenaden ändå med visst motstånd från eleverna.

När jag åkte hem ringde jag och kollade om Malin hade tid för en fika och det hade hon. Vi har inte pratat på länge så det kändes som vi hade lite att prata om. Det är alltid skönt att prata med en vän om allt möjligt så efter det kände jag mig lite gladare.

När jag kom hem försökte jag sova fast kunde inte utan det blev bara lite vila i soffan innan det var dags att åka till löpträningen. Precis lagom till när jag kliver ur bilen börjar det regna fast det slutar efter ungefär en kvart. Ikväll var det backintervaller och det var lite för lerigt i Skälbybacken så det blev grusbacken istället. Den backen tycker jag är lättare även om det är sjukt jobbigt med backintervaller. Vi sprang upp och ner i 12 minuter sedan vilade vi 2 och sedan sprang vi 12 minuter till i backen. Därefter gjorde vi lite styrka som armhävningar, benböj mm.

Efter träningen var vi några som åkte och badade vi Jutnabben. Vi var tre stycken som badade och vi fick ha pannlampor så vi kunde se. Jag hoppade i vattnet först och nu är det riktigt skönt och härligt när det är kallar i vattnet. Det var ca 11 grader i luften och 13,9 grader i vattnet.

När jag körde hem efter mott dopp så kändes det väldigt bra i hela kroppen och mentalt. Det är nog min grej att åretruntbada för jag får positiv energi av det och det är något som jag verkligen känner att jag behöver nu när jag mest känner mig ledsen. Jag ska ta med mig den här positiva känslan. 😊

Nu är det snart dags för sängen, godnatt 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *