Badat i regnet 🏊🏽‍♀️👍

Här är det snart dags för mig att gå och lägga mig. Idag har Mats också jobbat hemifrån så därför kunde jag inte sitta där jag brukar när jag har kontakt med eleverna. Mats brukar sitta i köket när han jobbar hemifrån och gjorde även så idag. Jag stängde in mig i tv-rummet för jag tyckte det var lite störande av vara i vardagsrummet som jag annars brukar vara nu när jag arbetstränar hemifrån.

Efter mina ”lektioner” så passade jag på att vila och utanför regnade det. Jag tror det har regnat i stort sett hela dagen.

När Mats hade jobbat färdigt så bestämde vi att vi skulle springa trots att det regnade. Jag ville bada efter löpningen så jag packade väskan med handduk. Mats ville absolut inte bada när det regnade. Vi valde att springa i Norrliden och vi sprang ca 3 km, så det blev ett och ett halvt varv för jag orkade inte längre. Min kondition är verkligen inte på topp. Det märks att jag hade ett långt uppehåll då jag inte kunde springa pga min höft. Jag vill ju känna som jag gjorde när jag sprang innan jag fick ont i min höft. Nu känns det som jag inte får luft och knappt tar mig framåt. Jag försöker ha tålamod med att det inte bara flyter på med min löpning. Mats tycker inte det är så konstigt utan menar att jag bara ska gilla läget och vara nöjd med att jag springer. Ikväll sprang Mats med mig hela tiden, han ville inte springa så fort ikväll utan var nöjd med mitt tempo. Det regnade och det var skönt när vi sprang. Efter löpningen var jag verkligen sugen på ett dopp. Det kändes så längesedan jag badade. Jag dök i och det kändes helt underbart att få vattnet runt min kropp. Temperaturen i luften var 7 grader och i vattnet var det 8,6 grader varmt. Jag trodde faktiskt att det var varmare för det kändes som det. Sedan försökte jag hoppa grodhopp som Mats brukar göra. Våra kompisar brukar raljera lite över hans grodhopp och löpargänget har sagt att vi ska hoppa som Mats. Det är inte det lättaste att hoppa grodhopp fast idag lyckades jag, tycker jag. 🤣

När vi kom hem gjorde Mats ugnspannkaka och stekte fläsk som vi åt till. Det blev väldigt gott, ikväll blev ugnspannkakan lyckad, hög och fin. Sedan har vi tittat på Ironman, vi tänkte vi skulle titta på Marvelsfilmerna i ordning.

Nu säger jag godnatt och så hörs vi imorgon, kram Susann

2 kommentarer

    1. Jag tycker det är så skönt med ett bad och vill inte vara utan doppen. Ett dopp i veckan blir lite för lite tycker jag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.