Dålig fantasi

Då var Christels fotoutmaning slut och det känns lite tomt. Vad ska jag göra för inlägg nu, min fantasi tryter. Tänk så lätt det var att bara lägga ut bilder som någon annan bestämt tema över.

Idag ska jag åka över till Öland med Annika, ska hämta upp henne vid klockan 10. Si ska först åka till Grå borg och gå lite där runtomkring. Sedan ska vi åka till Gårdby café, vi hoppas att det är öppet så vi kan fika där.

Ute skiner solen så det verkar bli en fin dag. Temperaturen ligger på 2 grader och det har tydligen varit frost i natt. Det är alltid svårt med klädvalet, vad ska jag ha på mig. Nu får jag nog snart köpa ett par mer vandringsbyxor. Jag ska i alla fall ha mina goretexskor.

Det är kul med en utflykt så här på påsklovet, finns ju inte så mycket att göra i dessa tider.

Mats och Annika ska springa i eftermiddag och sedan ikväll ska vi ha vinkväll vi tre. Det ska bli mysigt så jag får nog hem och sova lite efter utflykten så jag orkar med en stund ikväll.

Ha en bra dag, kram Susann

6 kommentarer

    1. Det var så en fick lite semesterfeeling när vi körde på Öland. Vi hade tur med vädret för solen sken ända tills det var dags att åka hem.

  1. Ja ibland kan fotoutmaning få en att få ett flow, men ibland kan det hämma också som nu för dig om jag förstod rätt, men det är bara låta det vara så snart kommer flowet =D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.