Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  TrĂ€ning

Det blev en löprunda 👍😊

Innan yogan idag passade jag pĂ„ att vĂ€rma upp pĂ„ löpbandet innan. Det blev ett ganska lugnt tempo och jag hann springa 2 km pĂ„ löpbandet 😊

NĂ€r jag kom hem röjde jag lite i Victors rum och nu gĂ„r det att komma fram till sĂ€ngen 👍

Sedan behövde jag vila lite, och nÀr jag nÀstan höll pÄ att somna kom Rasmus och Tova hem. De hade varit i VÀxjö hos Tovas moster. Fast efter en stund somnade jag i soffan och sov sÄ gott.

I eftermiddag hjÀlpte Rasmus mig att putsa alla glasskjutdörrar i uterummet, pÄ insidan. Det regnade ute sÄ vi fÄr ta utsidan imorgon dÄ vi hoppas solen skiner igen. Det Àr tacksamt att fÄ hjÀlp med fönsterputsningen för jag har fortfarande problem med mina axlar.

NÀr Mats kom hem vid halv fem sÄ började han direkt att tapetsera och jag lagade mat. Efter maten fortsatte Mats att tapetsera nÄgra vÄder till och ute regnade det i omgÄngar. Jag hoppades att det skulle sluta smÄregna ifall vi bestÀmde oss för att ta vÄr löptur.

Vid halv Ă„tta gav Mats upp tapetseringen och tyckte att vi skulle springa. Ok, sa jag och sĂ„ Ă„kte vi till VĂ€rsnĂ€s för att springa 2 varv, 5 km. Det hade slutat regna sĂ„ det var faktiskt riktigt skönt utomhus. 😊

Det gick bÀttre Àn vad jag trodde med tanke pÄ att jag sprang lite i förmiddags.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *