Uncategorized

En fin måndagskväll 🌞

Måndagskväll och det är snart dags för sängen. Jag tänkte bara titta in här en liten snabbis innan. Idag har det gått fort som vanligt på jobbet och på hemkunskapen lagade eleverna stuvade makaroner och köttbullar. Timmarna bara försvinner och vi har även gått igenom de nya eleverna som ska börja hos oss efter sommaren.

Ikväll blev det bad vid kallbadhuset tillsammans med Annika och Märit. Det var en betydligt finare kväll än förra måndagen då det nästan blåste storm. Ikväll sken solen och det blåste knappt någonting. Temperaturen i luften var 8 grader och i vattnet var det 6,1 grader. Min termometer funkade fast jag var rädd att den var sönder för den fick ju ligga kvar så länge i vattnet då jag inte fick upp den förra måndagen utan hämtade den i torsdags kväll och då hade det kommit vatten in i termometern. Jag har haft termometern i en påse med ris över hela helgen och i dag så satt jag i nytt batteri och så fungerade den igen.

Ikväll blev det ett hopp i som ni ser. Förra måndagen när det blåste så vågade jag inte hoppa. Det var en sådan fin kväll och mysigt att sitta i solen och dricka varm blåbärssoppa efter doppet.

När jag kom hem lagade vi haloumi och broccoli. Sedan skulle Mats på körrep fast efter ett tag kom han tillbaka för han hade missat att det inte var något rep ikväll. Jag som sett fram emot en kväll själv. Det blev att vi tittade ifatt lite serier som vi följer som vi inte har sett i helgen när vi var i Malmö. Nu har vi bara Let´s dance kvar.

Nu ska jag sova så jag önskar er godnatt, kram Susann 💜

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *