Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Fin trettondag 2021

Det har varit en solig och fin dag idag. Temperaturen har legat på minus 3 grader, lagom kallt. Idag har Mats mått lite bättre, inte lika trött som innan och hostan börjar sakta och säkert avta även om han fortfarande hostar. Jag antar att hostan kommer hålla i sig ett tag till för det har det gjort på mig för jag hostar fortfarande även om det är ett tag sedan jag var hemma och var sjuk med halsont.

Det var så fint väder ute så vi tog oss en tur till Stensö och gick den lilla rundan på nästan 3 kilometer. Mats fick bestämma hur långt han orkade gå fast det gick hur bra som helst. Det var fler som var ute och gick i det fina vädret. Det var så jag blev lite springsugen, jag har ju inte sprungit på flera veckor pga av min hosta. Vi gick inte så fort fast det var skönt att bara vara ute i friska luften. Det stärker kropp och själ. 💜

När vi åkte hem körde vi förbi Ekelunds konditori och köpte med oss fika hem. Det blev en napoleonbakelse till Mats och en semla med vaniljkräm till mig.

I eftermiddag har vi mest tagit det lugnt, ätit vår svampasta som vi hade över sen igår. Det är skönt med rester och en slipper laga mat. I ch för sig lite har vi gjort för vi har tagit bort halva julen här hemma, alla tomtar och ljusstakar har åkt ner. Julgardinerna i köksfönstret är utbytta mot nya och imorgon ska vi göra resten. Då ska julgardinerna i uterummet bytas ut och i tvrummet och julgranen ska kastas ut. Vi får nog köra en runda till tippen med den. Den här julen hade vi inte sakerna framme så länge som vi brukar, dels var vi sena upp med dem och nu tar vi ner de tidigare än vad vi brukar. Nu vill jag ha vår.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

En kommentar