FrĂ„n isplattor till packning đŸ‘đŸŸ

Det har varit en superlugn dag pÄ Centrumskolan för mig. Det Àr perfekt sÄ hÀr mitt i veckan.

Efter Centrumskolan Äkte jag för att möta upp Mats pÄ Maxi. Vi skulle handla det sista inför resan. Nu har vi mat sÄ vi klarar oss i HundfjÀllet och kan leva och vara i vÄr lilla bubbla dÀruppe.

Vid 17.00 mötte jag och Mats upp Karin, Madeleine och Monica för att springa. Jag gick medans de andra sprang drygt 7 kilometer. Jag hann gÄ nÀstan 4,5 kilometer och jag gick i rask takt för jag ville fÄ upp vÀrmen till doppet.

IkvÀll hade jag bestÀmt mig för att gÄ ner i vattnet sakta och andas lugnt. Jag skulle vara hÀr och nu och bara omslutas av det kalla vattnet. Jag lyckades att vara i nuet och ta in kÀnslan av kallt vatten. I luften var det 1 grad och i vattnet var det 0,9 grader med fina isplattor som flöt omkring. Det kÀndes som jag var omringad av isplattorna för jag kÀnde dess kanter mot min kropp.

PÄ vÀgen hem köpte vi hÀmtmat, en avokado och rÀksallad till mig och kebab i bröd till Mats. Ingen av oss kÀnde för att laga mat ikvÀll.

Efter maten var det packning som gÀllde och trots att vi bara Àr tvÄ sÄ blir det en hel del i alla fall.

Just nu i skrivande stund Àr Mats hos Malin och Urban för att packa in deras packning. Vi packar in allt som gÄr nu sÄ har vi bara nÄgra sista vÀskor som vi packar ut nÀr vi ska Äka.

Nu ska det bli sÄ hÀrligt med semester med vÀnner som kÀnner en utan och innan.

Jag önskar alla en fortsatt fin kvĂ€ll, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.