Från isplattor till packning 👍🏾

Det har varit en superlugn dag på Centrumskolan för mig. Det är perfekt så här mitt i veckan.

Efter Centrumskolan åkte jag för att möta upp Mats på Maxi. Vi skulle handla det sista inför resan. Nu har vi mat så vi klarar oss i Hundfjället och kan leva och vara i vår lilla bubbla däruppe.

Vid 17.00 mötte jag och Mats upp Karin, Madeleine och Monica för att springa. Jag gick medans de andra sprang drygt 7 kilometer. Jag hann gå nästan 4,5 kilometer och jag gick i rask takt för jag ville få upp värmen till doppet.

Ikväll hade jag bestämt mig för att gå ner i vattnet sakta och andas lugnt. Jag skulle vara här och nu och bara omslutas av det kalla vattnet. Jag lyckades att vara i nuet och ta in känslan av kallt vatten. I luften var det 1 grad och i vattnet var det 0,9 grader med fina isplattor som flöt omkring. Det kändes som jag var omringad av isplattorna för jag kände dess kanter mot min kropp.

På vägen hem köpte vi hämtmat, en avokado och räksallad till mig och kebab i bröd till Mats. Ingen av oss kände för att laga mat ikväll.

Efter maten var det packning som gällde och trots att vi bara är två så blir det en hel del i alla fall.

Just nu i skrivande stund är Mats hos Malin och Urban för att packa in deras packning. Vi packar in allt som går nu så har vi bara några sista väskor som vi packar ut när vi ska åka.

Nu ska det bli så härligt med semester med vänner som känner en utan och innan.

Jag önskar alla en fortsatt fin kväll, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.