Allmänt,  Familj,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Fredag och sovmorgon

Nu är första jobbveckan avklarad och idag tog jag sovmorgon. Det var precis vad jag behövde 😊

Idag ska jag bara vara hemma, plocka och städa lite inför helgen. Jag får se hur långt jag hinner då mitt tempo behöver vara lågt. Jag känner fortfarande av lite molande huvudvärk och blev lite snurrig igår så då vill jag inte förvärra det idag. Om jag gör allt i typ slowmotion har jag märkt att min hjärna hinner med mina intryck bättre. Det är svårt för egentligen är jag en person som är effektiv och snabb, vill få färdigt och nu måste jag tänka att det är bättre för mig att göra lite hela tiden med inlagda pauser.

Ikväll ska Mats och jag bara vara hemma, laga god mat och sitta i soffan framför Tv:n, bara njuta av varandras sällskap.

Imorgon bitti klockan 8.15 ska vi hämta upp Marie för att springa. Marie och jag ska även doppa oss. När jag tittade på vattentemperaturen igår låg den på 3,3 plusgrader vilket inte kändes alltför lockande även om det gått upp en grad sen förra veckan då jag tittade när vi var i Kläppen.

Lördagen kommer att ägnas åt att få undan julen och eventuellt kommer Victor hem från Malmö en sväng för på söndag ska vi raska ut julen med Oskarssons, som tradition bjuder och iår är det deras tur att ha. Vi brukar vara hos varandra vartannat år 🎄👍😊

Tyvärr kommer inte så många utav barnen kunna vara med, Rasmus jobbar, Samina var upptagen, Lovis är i Thailand. Fast troligtvis kommer Victor, Felix och Philip 😊

Nu är det dags för mig att krypa ur sängen 😊

Önskar alla mina läsare en härlig fredag

Kram Susann

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *