Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 10 maj 2024

Inatt har jag sovit bra fast vaknade som vanligt tidigt. Så jag började dagen med att surfa runt.

Klockan halv nio åt vi frukost och därefter tog vi tunnelbanan mot Tate Britain. Ett besök på ett konstmuseum är alltid trevligt.

Fotograf: Annika Vinberg

Efter museumbesöket tog vi oss bort mot speakers corner vid Hyde park. Planen var att köpa sushi och äta i parken fast vi hittade ingen sushirestaurang. Det blev baguette, oliver, vindruvor och ostar istället. Självklart hade vi köpt med oss vin. Vi mötte upp Camilla och Daniel och strax efter kom Alice och Lilly. Det blev en mysig picknick i gröngräset. L

Därefter försvann ungdomarna och vi andra fortsatte till The serpentine och hyrde roddbåtar. Mats rodde och jag glassade i solen. Nu kan vi pricka av det på vår ”lista”.

Fotograf: Camilla Vinberg

Efter rodden tog vi tunnelbanan till Baker Street, det stod på Jonas lista. Det hör ju liksom till att gå utanför Baker Street 221b. Sedan blev det puben som låg bredvid.

Därefter blev det en annan pub, typ ett kvarter ifrån. När allt var uppdruckit gick vi till en indisk restaurang och åt. Det var supergott, så den restaurangen kan verkligen rekommenderas om en gillar indisk mat.

Alla blev supermätta så det var skönt att komma ut och gå till nästa pub. Den puben visade sig ligga på samma gata som vårt hotell. Så det blev perfekt när det var dags att ta kväll. Nu ska det bli skönt att sova. Det har varit en bra dag i strålande solsken.

Kram Susann 💜