Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Lördagen den 11 maj 2024

Idag är det sista dagen i London för imorgon går planet till Köpenhamn klockan 10:00.

Vi åt frukost vid 8:30 och kvart i tio var vi redo för att göra stan. Det första vi gjorde var att åka till The globe, en teater som förknippas med William Shakespeare. Vi var utanför och kände inte för att betala en massa pengar för att komma in.

The globe låg när millennium bridge så då kändes det naturligt att gå över den till St Pauls katedral. Även där tog de inträde och kön var gigantisk. Vi nöjde oss med att gå runt den.

Därefter gick vi tillbaka på millennium bridge för att ta oss vidare till Notting Hill. Nu har jag sett bokaffären och den blå porten som är med i filmen Notting hill. Den blå dörren var inte mycket att se fast nu har jag prickat av det på min lista. Vi åt även lunch där och jag åt samosa från ett utav matstånden.

Därefter tog vi oss vidare till Camden och hittade en pub där vi satt och tittade på folk. Vi gick en liten runda och enades om att Camden var för andra och kanske inte för oss.

Eftersom vi tröttnade fort på att vara i Camden drog vi oss vidare mot Oxford Street. Det blev med buss eftersom det var väldigt många människor som försökte komma ner i tunnelbanan och vi kände att vi inre ville trängas med alla.

Det blev en liten shoppingtur på primark och sedan var vi typ nöjda, inga shopaholic här inte. 🤣 Vi valde att sätta oss på ett café och jag beställde en iste som inte var god.

Sedan blev det tunnelbanan tillbaka till hotellet för att lämna av lite saker och vi köpte även frukost till imorgon då vi lämnar hotellet innan det serveras frukost.

Därefter gick vi ut igen för att leta reda på en restaurang. Jag såg en kyrka som inte låg lång ifrån hotellet och eftersom jag inte varit inne i någon kyrka hittills så ville jag gärna gå till den. När vi kom dit var kyrkan, St James tyvärr stängd.

Sedan gick vi till en restaurang som vi såg på vägen till kyrkan, Ask Italien. Det visade sig vara samma restaurang som vi åt på när vi var i London med Malin och Urban. Jag åt en jättegod pizza och Mats pasta carbonara.

Det har varit en helt perfekt resa och allt har gått supersmidigt. Alla är väldigt nöjda med resan och jag tror vi alla hade picknicken i Hyde park som en utav favoriterna på denna resa. Tack för en härlig resa tillsammans. 💜

Kram Susann 💜

2 kommentarer