Fredagen den 13 november 2020

Är ni skrockfulla och kokker ni att ta det försiktigt idag?

Jag är nog sådär lagom skrockfull, går inte under stegar och kan tänka att jag spottar tre gånger när jag ser en svart katt korsa min väg.

Fredag idag och det är alltid en härlig känsla som infinner sig när jag vaknar. Det är dagen då helgen inleds och vi får gemensam ledighet. Ikväll har vi inga planer, jag har inte ens planerat maten för ikväll. Får se om det bara blir lite räkor och vin, det är ju alltid mysigt en fredag.

Idag tänker jag en extra tanke på vår vän Ubbe som fyller 50 år idag och som egentligen skulle firat den uppe i Stockholm med sin familj. Tråkigt nog så blev det inte så med tanke på Corona så jag hoppas han och hans familj får det mysigt i alla fall där de befinner sig nu. Självklar kommer vi fira honom fast det får bli en annan dag. Ubbe och Malin är de väner som vi firat många semestrar ihop, först med barnen och nu på senaste år själva. Vi började med första semestern i en husvagn 1996 på Tokenäs camping. Och kan en klämma ihop sig fyra vuxna och två ett och halvtåringar några nätter så kan en göra allt typ. Vi säger att det var den semestern som lade grunden till vårt starka band vi har nu. Den senaste semestern var förra året då vi var i London tillsammans och därimellan har vi gjort alltifrån bilresor till Frankrike, skidsemester i sälen, tältnätter på campingar, hyrda hus på olika ställen. Vi har många fin och gemensamma minnen som plockas fram när vi ses. Det är fantastiskt att ha vänner som känns som en familj, vi bildar storfamiljen Oskstensson.

Ett stort grattis till vännen med massor av minnen som ploppar upp i min hjärna den här fredagsmorgonen.

Nu önskar jag alla fina vänner en härlig fredag trots att det är den 13:e idag. Gör som jag och tänk på roliga saker så kan ju dagen inte bli annat än bra.

Krma Susann

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.