Snart fredag

Veckorna går som vanligt fort och det är snart fredag så skönt. Det känns som helgerna är efterlängtade.

Igår gjorde vi kroppkakor och de blev ganska bra. Vi lär oss hela tiden som tur väl är. Någon gång ska jag väl få dem helt perfekta. Vi åt kroppkakorna med lingonsylt och bechamelsås.

Ikväll blev det ingen träning med Sweden runners eftersom de ställt in pga Corona. Karin och jag hade bestämt att vi skulle springa och bada i alla fall. Mats hängde på, annars brukar han gymma fast nu ska ju en undvika gym och andra offentliga byggnader i den mån det går. Jag var lite osäker på löpningen eftersom jag har ont i vristen. Jag provade att springa och det fungerade att springa ett varv och sedan fick jag ont. Mats och Karin sprang två varv och under tiden gymmade jag i utegymmet.

Efter Mats och Karins andra varv gjorde vi lite övningar i utegymmet innan det var dags för doppet.

I vattnet var det 9,3 grader och det blåste lite så det bildades lite vågor. Ikväll tyckte jag det var kallt fast det är alltid skönt efteråt. 🏊🏾‍♂️👍🏾

Under tiden vi var i väg så hade Samina gjort en deg för lussekattsbak. Så när jag hade duschat hjälpte jag henne att göra lussekatter. 😊

Så efter middagen blev det lussekatter och glögg och det var verkligen gott. Den första lussekatter för året är alltid den bästa. Har ni ätit lussekatter ännu?

Så här tidigt har jag nog aldrig ätit innan, utan det var bara för att dottern var så sugen på att göra och äta lussekatter. Det kanske är detta som är Novent. Har ni hört det ordet förut? Jag hörde att de diskuterade det ordet på radion förra veckan.

Nu ska jag ha en date med John Blund, så godnatt så ses vi imorgon. 💜

2 kommentarer

    1. Vi gör allt vi kan för att hålla i och eftersom vi båda tränar så är det lättare att dra varandra. Saffransdoften spred sig så ljuvligt i hela huset fast det kommer nog bli en sats till när det närmar sig jul.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.