Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 14 april 2023.

I natt sov jag inte många timmar fast jag får skylla mig själv då jag drack kaffe efter lunchen igår. Jag steg upp ganska tidigt och skjutsade dottern till jobbet för att sedan dra vidare hemåt mot Kalmar.

Jag ville komma iväg tidigt eftersom jag är piggast på förmiddagen och jag skulle köra hela vägen själv. Det var en dimmig morgon och dimman lättade när jag kom till Sölvesborg.

Det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra att köra. Jag fick bara lite huvudvärk och det trodde jag att jag skulle få.

När jag kom hem så vilade jag och somnade gott i soffan.

Nu går mitt påsklov mot sitt slut och jag har haft fina dagar i Malmö. Jag har hunnit med det jag ville och att få träffa barn och respektive är livet. 💜 Tack för att ni ville umgås 🤗

Mats slutade tidigt och var nog hemma runt tvåtiden. Då sov jag när han kom hem. Vid tretiden åkte vi till Maxi för att handla inför imorgon då vi ska få gäster. Min allra äldsta barndomskompis Ulrika och hennes man Thomas kommer. De fyllde båda 50 förra året och vi har inte hunnit fira dem så det ska vi göra imorgon. Det ska bli så mysigt för det var ett bra tag sedan vi sågs.

Jag hoppas din dag varit bra, kram Susann 💜

Jag innan mitt morgondopp igår vid Ribban.

4 kommentarer