Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 15 och söndagen den 16 april 2023.

Lördagsmorgonen började som vanligt med löpning och bad. Det var 8 grader i luften och 7,1 grader i vattnet så nu kryper temperaturen uppåt.

Efter doppet blev det frukost och jag vilade lite eftersom vi skulle få gäster klockan 14:00.

Ulrika och Thomas kom klockan 14 och då bjöd vi på grillad kyckling, ris och sallad som vi rullade in i librabröd. Det var kul att träffa dem för det var längesedan vi sågs. Ulrika är min allra äldsta barndomskompis och det är kul att vi håller kontakten fortfarande. Ulrika och Thomas fyllde precis som jag förra året 50 och det var dags att fira dem.

Deras presenter, en muurrika, vin, champagne och lite annat smått och gott.

Även jag blev firad utav dem och jag fick ett fint halsband, necessärer och en badrock som jag kan ha nu när det blir varmare ute. Tack så mycket 💜

Mina presenter

Innan vi började med kvällens meny så skålade vi i bubbel och åt varsitt ostron.

Därefter så bjöd vi på en sexrättersmåltid och avlsutade med en kula citronglass. Det var gott och trevligt och vi hade mycket att prata om som vanligt.

Jag och Ulrika

Tack för att ni kom och detta gör vi om snart igen. 💜

Idag söndag, vaknade jag klockan sju fast låg kvar i sängen för att Mats skulle få sova. Vid halv nio gick jag ner för då tyckte jag att det inte gjorde något om Mats vaknade när klockan var så mycket. Mats kom ner strax efter mig och sedan fixade vi fram frukost som vi åt i uterummet.

Runt tolv åkte Ulrika och Thomas och sedan dess har jag bara tagit det lugnt, sovit, tittat på tv och bara samlat energi för kommande jobbvecka.

Jag hoppas du har haft en bra söndag, kram Susann 💜

6 kommentarer