Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 18 november 2022

Godmorgon, nu kryper graderna neråt för idag står termometern på 2 grader. Det har till och med utlovats snö till helgen på sina ställen. Jag är lite dubbel till att snön ska komma, ena sidan är det skönt när det är barmark fast jag vill ha isvakar att bada i och det går ju inte ihop. Förra vintern fick jag inget isvaksbad så den här vintersäsongen hoppas jag på det.

Veckorna går fort som vanligt och det är fredag idag, en efterlängtad dag. Jag tror att jag längtat lite extra efter denna, är lite som ett barn. Har känslan av förväntan och spänning i kroppen för min fest imorgon. Vet inte när jag kände så inför någonting. Kan det ha att göra med att vi haft en pandemi och inte haft stora tillställningar eller är 50 en sådan gräns?

Fast först ska jag jobba lite innan det är dags för helg. Idag kommer dottern med tåget klockan 13:00 och då ska hon komma upp till mig på jobbet. Jag slutar runt 14:15 så hon får vänta på mig en stund. nu får hon chansen att se min arbetsplats och det är ju alltid kul att visa. Sedan ska vi fixa lite saker på hemvägen, handla det sista och kanske att jag ska köpa en klänning som jag provade igår.

Igår blev det ingen träning med Sweden runners för jag kände att jag inte skulle hinna och orka. Efter jobbet igår åkte jag till The box och tittade på nya klänningar som jag ev ville ha till festen. Jag tvekade så jag kom hem utan. Sedan var Mats och jag och handlade på Maxi, chips, alkoholfri öl mm som vi ska ha på festen så det är klart tills imorgon. Jag har delat upp och gjort lite varje dag för att min energi ska vara som bäst på lördag kväll.

Sedan vid 19 kom Victor och Torun från Mariefred. Då hade vi gjort pannbiffar, kokt potatis och löksås som vi åt tillsammans med dem. Det fick även bli lite haricoverts till middagen så vi fick något grönt i oss också. Sedan satte Mats upp ljusslingan som jag köpt till uterummet och det blev jättebra. Jag ska bara fixa en förlängningssladd till slingan. Nu börjar uterummet bli färdigt tills imorgon.

Frosten lyser ännu med sin frånvaro och det är dagens ord i Christels fotoutmaning. Jag hittade ingen bra bild på frost bland mina bilder. Det fick bli en bild på när Mats skrapar bort is på framrutan i brist på annat.

Nu får ni ha en alldeles underbar fredag, kram Susann 💜

4 kommentarer