Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 17 november 2022

Godmorgon alla fina som tittar in hos mig. Idag är det verkligen en grå novemberdag med 5 grader i luften. Buskar och träd rör sig i vinden så det känns som en innedag med tända ljus och en bra bok. Tänk om en kunde vara hemma och ”bädda” ner si i soffan med en bok.

Självklart ska jag till Kalmar Centrumskola. Jag måste ju göra lite reklam för skolan för snart ska vi ha öppet hus och är ni i krokarna så titta gärna in på vår skola.

Jag måste även länka till ett fint inlägg som en före detta elev har skrivit.

I dagens fotoutmaning hos Christel ska vi fokusera på småkakor. Jag är inget kakmonster och nuförtiden bakas det nästan aldrig kakor här i detta hus. Det enda som vi gör fortfarande är pepparkakor till lucia så det får bli en bild på det.

Idag blir nog en lugn dag på jobbet för nu ligger jag i fas och har planerat resterande lektioner denna vecka. Det är så skönt att få lite andrum. Mina tre utvecklingssamtal är gjorda så nu kan jag börja fokusera på annat. Vad händer för dig idag?

Jag brukar träna med Sweden runners på torsdagar fast jag har inte bestämt om jag ska tröna ikväll då jag behöver handla lite till helgen. Det kanske blir fokus handling istället för träning. Nu är det inte många dagar kvar till min fest, tror aldrig jag längtat till något så mycket som jag gör nu. Jag vet inte när vi var så många samlade i vårt hus som 24 personer. Det ska bli så kul och Mats han förbereder för fullt för att få till musiktävlingen till festen.

Ikväll kommer nog Victor och Torun hem efter en tid uppe i Mariefred. De kommer lagom hem för att kunna hjälpa till inför festen. Victor har även lovat att så för att göra drinkar på festen. Imorgon kommer dottern med tåget från Malmö.

Nu ska jag göra i ordning mig inför dagens jobb på Centrumskolan. Jag önskar dig en härlig dag, kram Susann 💜

6 kommentarer