Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 23 september 2022

Godmorgon alla mina fina vänner som tittar in hos mig. Idag är det fredag och jag älskar fredagar då en har en ledighet framför sig. Idag vaknade jag runt 5 och kunde inte somna om fast låg kvar i sängen till runt sju. Jag hann surfa runt lite och lämna lite avtryck här och där. Idag är det mulet och termometern visar 9 grader utomhus. Det är inte lika kallt idag som igår då det var frost på bilrutan.

Idag blir det bussen till Centrumskolan eftersom Victor har lånat min bil och sedan åker jag med Mats hem i eftermiddag.

Igår skulle vi egentligen haft AW på jobbet fast den sköts fram till onsdag nästa vecka pga att några hade dubbelbokat sig. Eftersom jag var inställd på att inte träna med Sweden runners så kunde jag inte ställa om och träna med dem. Jag och Mats spelade paddel med Malin och Urban istället. Mats var så himla sugen på det och det var väldigt längesedan vi spelade vilket märktes när vi var på plan. Det gick bra att spela för Mats med tanke på att han har haft ont i sin fot. Det blev i alla fall inte värre efteråt, vi får se hur det känns idag.

Igår kväll lagade vi pasta med svampsås för Victor och Torun hade lämnat all svamp som de hade plockat uppe i Mariefred. Det var kantareller och svart trumpetsvamp så det var snällt utav dem.

Idag blir det som sagt var bussen till Centrumskolan och jag hann planera alla mina lektioner igår så det känns skönt. Jag försöker hela tiden ligga i fas så jag inte behöver göra så mycket hemma.

Ikväll är det bokcirkel hemma hos Annika och det ska bli trevligt med lite umgänge, äta och dricka gott. Vi ska även diskutera boken som vi läst, Nickelpojkarna.

Nu önskar jag dig en trevlig fredag, kram Susann

2 kommentarer