Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 22 september 2022

Godmorgon till dig som tittar in här hos mig. Idag är det betydligt kallare utomhus, termometern står på 1 grad och solen är på väg. Det ser ut som om det kommer att bli en fin dag.

När jag kom hem från Centrumskolan igår var jag helt slut så det blev inte många knop gjorda. Igår kväll kom Victor och Torun hem från Mariefred. De hade varit och hälsat på Toruns föräldrar och kört i deras nya bil som de köpte förra veckan. Victor verkar alltid köpa måndagsexemplaret utav bilar för de kom bara till nyköping där de fick bli bärgade och sedan ta hyrbil hem. Så nu är den på verkstaden och nu inväntar vi bara vad bilfirman säger. En tror ju att en bil för över 150 000 ska vara bra.

De var tvungna att åka hem för ikväll jobbar de uppe i Byxelkrok igen. Innan jag börjar mitt jobb ska vi åka och lämna hyrbilen och sedan får de låna min bil till Öland. På söndag får jag tillbaka min bil igen.

Idag är jag uppe med tuppen för jag vaknar alltid runt klockan 6:00 nu för tiden. Jag ligger kvar en liten stund för att surfa runt fast sen vill jag gå upp. Så nu sitter jag i soffan i tv-rummet för nu är det för kallt att börja morgonen i uterummet. Favoritplatsen här inne i huset är intaget, jag har duschat och ska efter detta inlägg få i mig något i magen.

Idag efter jobbet ska vi ha AW, vi ska sitta kvar på skolan och sedan får vi se om vi drar vidare eller om vi blir kvar. Det ska bli trevligt och det är första AWt för den här terminen. Mats har lovat att hämta mig ikväll vilket jag tycker är bra och snällt.

Egentligen skulle jag tränat med Sweden runners ikväll fast det får bli nästa torsdag istället. Jag tycker AW kändes mer lockande. 😘

Vad händer för er idag?

Nu önskar jag er en härlig torsdag, kram Susann 💜

Ps. Idag åkte långbyxor på…

6 kommentarer