Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 29 juli 2022

Idag vaknade jag upp i Malmö efter en natt hos dottern. Det går bra att sova på luftmadrass i deras vardagsrum. Dottern gick till jobbet vid sjutiden och idag är det hennes sista jobbdag innan 3 veckors semester. Vi gick inte upp så tidigt som henne utan jag gick upp vid klockan åtta.

Efter frukosten åkte vi till Hornbach för jag ville köpa något till vår grill. Sedan åkte vi in till stan för att titta lite. Jag hittade ett par vandringsbyxor och sedan fikade vi på varsin smörgås.

Vi var även inne i en kyrka, Sankt Johannes kyrkan som låg precis vid triangeln. Jag gillar att gå in och titta i kyrkor, det är så fridfullt. Jag tände även ett ljus som jag brukar för lilla mamma. 💜

Därefter åkte vi hem till lägenheten och jag somnade som en klubbad säl. Jag sov två timmar som igår, vet inte riktigt varför jag är så trött.

När dottern kom hem så packades det ner ytterligare saker i flyttlådor så nu är det inte många saker kvar att packa på tisdag när flyttlasset går.

Ikväll åt vi på en sushibuffé, Aiko vid Entré och det var supergott. Vi fick fylla i vad vi vill ha på en lapp och vi blev väldigt mätta av all sushi.

Nu är det sängen som gäller för vi upptäckte att det var slutsålt på färjan imorgon vi som alltid bara brukar åka och komma med en färja. Vi försökte boka fast systemet hängde sig så nu blir det tidig avfärd istället.

Godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer