Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Lördagen den 30 juli 2022

Det blev upp tidigt i natt då vi märkte att det var slut på alla avgångar efter klockan sju mellan Rödby och Puttgarden. Vi tog färjan vid sextiden på morgonen och det var inte många som åkte med den färjan. Det blev en liten tur in på Bordershop trots att klockan inte slagit 7.00. Sedan stannade vi i Burg och åt frukost på ett hotell.

Därefter gick färden till Lübeck och vi parkerade vid hotellet. Sedan gick vi en runda i stan och tittade. Vi tog en öl och dottern en pizza innan vi körde till ett köpcentrum strax utanför Lübeck. Det blev jag som körde och först guidade dottern oss fel så det blev en liten extra tur fast det gick bra att köra även om jag sällan kör när vi är iväg.

På köpstaden gick jag in i hobblibutiken och då tänkte jag på min bloggvän Carina (Cajaba) för hon brukar virka en massa fina saker. Det fanns så mycket roliga saker i butiken fast jag köpte ingenting.

Efter köpstaden åkte vi tillbaka till hotellet Radisson Blue som ligger precis vid kanalen. När vi checkat in och landat nån minut gick vi och badade i poolen. Det fick bli hoppbild i poolen för annars brukar vi ju springa och bada på lördagsmorgon. Det fick vi hoppa över idag.

När vi hade badat och bastat färdigt så gjorde vi i ordning oss för kvällen. Vi gick in till city för att se om vi hittade en restaurang att äta på. Mats och William var sugna på wienerschnitzel fast vi hamnade på en koreansk restaurang. Det var gott och alla blev supermätta. Kanske blir det wienerschnitzel imorgon.

På vägen tillbaka till hotellet så köpte dottern bubbelte. Har ni druckit det någon gång? Jag visste inte ens att det fanns. Te med några typ godiskulor i och det fanns många kulor att välja på.

Sedan gick vi tillbaka till hotellet och då passade vi på att ta ett kort på mig och Mats. Jag hade min nya klänning som jag köpte förra veckan. Sedan spelade vi spel och drack lite vin på rummet innan det var dags för sängen. Alla är ganska trötta ikväll så nu ska jag sova för klockan är strax 22.

Det har varit en lång fast trevlig dag. godnatt, kram Susann 💜

6 kommentarer