Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 28 juli 2022

Idag vaknade jag halv sju och då steg jag upp för att göra i ordning inför vår resa till Malmö. Vi kom iväg vid klockan åtta som planerat och åkte och parkerade bilen hos dottern. Hon jobbade fast vi hade bestämt att vi skulle äta lunch tillsammans så vi hämtade bara upp William som satt hemma och pluggade. Vi packade in lite saker hos William och sedan gick vi tillsammans till Möllan där vi åt lunch. Det blev hamburgare och sedan fortsatte dottern jobba, William gick hem och pluggade och Mats och jag gick till Mobilia för lite shopping.

När vi kom tillbaka vid halv tre tiden så var jag supertrött och somnade i soffan och sov två timmar. Jag hade typ vaknat när S kom hem strax efter halv fem.

Klockan 18.00 hade vi bokat en paddelbana och spelade tillsammans. Det är så kul och det var ett tag sedan Mats och jag spelade.

Sedan åkte vi till Maxi och köpte så vi kunde laga tacos. Det var så gott. Efter maten så packade dottern och William några lådor till så nu är nästan alla saker nerpackade inför flytten på tisdag.

Nu ligger jag på luftmadrassen och känner mig trött, trots att jag sovit två timmar.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

4 kommentarer