Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 9 december 2022

Godmorgon, här vaknade jag tidigt. Klockan var inte halv sex och Mats låg fortfarande och sov. Nu har jag stigit upp för jag orkade inte ligga kvar längre även om jag försökte somna om efter att Mats gick upp vid klockan 6.

Det är fortfarande mörkt utomhus och temperaturen ligger på minus 6 grader. Jag hoppas det blir en lika solig och fin dag som det var igår. Det är alltid en härlig känsla som infinner sig när solen skiner, kroppen blir blad på något sätt.

Igår kväll blev det ingen träning för varken mig eller Annika. Vi tror att latmasken har fångat oss i sitt grepp, 🤣 Min tanke var att jag skulle ha tränat med Sweden runners för det var sista gången innan juluppehållet. Jag hade faktiskt fortfarande superträningsvärk så jag kände att jag inte kunde träna.

Efter jobbet igår åkte jag och handlade födelsedagspresenten till Mats och det blev även några julklappar. I det här huset brukar vi inte börja tänka på julen för alla födelsedagar har varit och mannen fyller ju sist varje år. Den 18 december är då han fyller år.

Här kommer även min julkalender;

Gör något för dig själv idag.

Idag är det fredag igen och de här dagarna är alltid efterlängtade. Nu är det bara en och en halv vecka kvar innan det är jullov. Betygen ska sättas så nu kör vi in i det sista. Det ska bli så skönt med jullov och alla loven är alltid så efterlängtade så det är fullt upp hela tiden. Det märks att alla är trötta vid den här tiden och sedan i januari kommer alla vara påfyllda med energi igen.

Jag har inga direkta planer som jag ska göra på jullovet och nuförtiden brukar Mats också ta långledigt vid jul och nyår. Förr när båda jobbade i skolans värld var det ofta som vi behövde jobba i mellandagarna och då brukade mamma och pappa komma och ta hand om barnen.

Ikväll har vi inget inplanerat, skulle tro att det blir en hemmakväll i soffan med något gott på tallriken och gott i glasen.

Nu önskar jag dig en fin fredag, kram Susann 💜

7 kommentarer