Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Jaha, där kom snön ❄😥

Jag vet inte vart den här dagen har tagit vägen. Tiden går verkligen fort på jobbet och svisch så är det dags för mig att åka hem. Att jobba halvtid är lagom för mig nu fast jag längtar tills jag kan jobba några timmar till. Ju mer jag kommer in i jobbet desto mer missar jag ju nu när jag bara jobbar halvtid. Jag har alltid varit en person som gillat att jobba heltid för då har jag koll på läget och det gillar jag.

När jag kom hem idag vilade jag i soffan och hann sova bara en liten stund. Jag somnade vid fyra, egentligen för sent för mitt tycke fast vad gör en när en inte kan somna direkt vid klockan tre. Som tur var så skulle vi springa med Karin ikväll så vid kvart i fem var vi tvungna att åka hemifrån. Det gjorde att jag inte kunde sova så länge och det var ju positivt, så nu kan jag säkert sova i natt.

Vi sprang på Stensö, Mats och Karin tog den långa rundan på 7 km och jag den korta rundan för jag har fortfarande problem med mina fötter. Dessutom var det mycket pollen i luften och jag hade svårt att andas riktigt när jag sprang. Det blev lite intervaller med lite pauser på några sekunder innan jag kunde fortsätta ca 150 meter innan jag stannade igen. Jag sprang på det sättet andra halvan utav rundan..

Efter löpningen blev det ett snabbt dopp. Jag var inte så sugen på att bada fast valde ändå att bada. Både Karin och jag badade. Det blåste lite för mycket för min smak, temperaturen i luften låg på 5 grader i vattnet var det 7,3. Sedan sjönk temperaturen snabbt och på vägen hem började det att snöa.

På vägen hem köpte vi slubbemat som vi åt framför Robinson. Efter lite tärning kan vi vara värda lite skräpmat.

Snart blir det fotboll på tvn för ikväll är det match mellan Sverige och Polen. Nu hejar vi så de kvalar in till VM, för den som vinner är klara för VM.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

4 kommentarer