Kallt ikväll

Godkväll alla mina fina vänner som är här inne och läser. I morse hann jag inte titta in här för jag var seg och dessutom ringde Samina och ville prata och det är ju alltid trevligt när barnen ringer till sin mamma.

På Centrumskolan har det varit som vanligt, jag har hjälpt till på svenska och engelska- lektioner. Det gick bra fast jag märker att jag inte är utbildad lärare. Det är lite skillnad mot en barngrupp i åldrarna 1 till 5 som jag är van vid.

I eftermiddag har jag tagit det lugnt eftersom vi skulle springa ikväll. Tyvärr var Karin och Madeleine sjuka fast Monika kom och sprang med oss. Ingen av oss var riktigt hundra på vägen till Svinö och på Svinö, fast gick bra. Vi hamnade rätt nästan hela tiden utom en gång då jag höll på att springa ut i vattnet typ, så vi fick vända. Jag är nöjd med rundan även om vi inte kan springa så fort då det är lerigt, mörkt och en massa stubbar och rötter på en del ställen. Vi hade inte tur med vädret den här torsdagen heller för det regnade och ibland såg det ut som det snöade. Efter löpningen blev det ett dopp i 4 grader varmt vatten och i luften var det 2 grader. Ikväll var det kallt, annars brukar jag inte tycka att det är SÅ kallt fast efter doppet är det skönt. Då ångrar jag aldrig ett dopp för känslan efter är så härligt uppfriskande.

Ikväll tog vi rundan runt driven på McDonalds, ibland är det så gott med skräpmat.

Nu har vi tittat på julkalendern och en julkalendern som vanligt en vardagskväll och snart ska vi titta på Wahlgrens värld och efter det blir det sängen för mig.

Kram, Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.