Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Kristi himmelsfärdsdag

Idag blev det sovmorgon för jag lyckades somna om när jag vaknade halv sex. Det blev en långfrukost medans vi tittade på Robinsson.

Igår eftermiddag hade vi friskvård/aw och då spelade vi kubb vid slottsvallen. Det blev fint väder så solen lyckades vinna över några få regnstänk. Efter att vi spelat kubb satt vi solen och bara pratade och drack vin. Till slut var det bara fyra kvar och då gick vi till Krögers och satte oss för att äta något. Jag beställde en krögersplatta som består av lite smått och gott som grönsaker och korv. Det blev en mysig kväll och vid niotiden kom Mats och hämtade oss.

Idag har jag anmält mig till en padelturnering som går av stapeln klockan 13.00. I och för sig så blir det nog inte direkt någon turnering då det bara var tre anmälda och plus arrangören så blir vi fyra som krävs för att spela en match. Jag får se hur det går och detta gör jag utan Mats för det var en tjejturnering. JAg får tänka att jag får lite träning i alla fall och träffa nya människor. Det är lite läskigt innan fast brukar vara kul efteråt när en gör sådana här grejer.

Sedan i kväll har vi inga planer utan det kommer bli en lugn hemmakväll tillsammans med Mats. Imorgon bittt åker jag och Annika till dottern i Malmö och ska vara där hela helgen. Det innebär att Mats kommer få en lugn helg för sig själv vilket han gillar att vara i mellanåt.

Nu önskar jag dig en fortsatt fin dag, kram Susann 💜

4 kommentarer