Långrunda

Godmorgon alla som tittar in här.

Idag somnade jag om efter att Mats åkt till jobbet vid 7.30. Det trodde jag aldrig och det kändes inte riktigt som det fast när jag tittade på klockan var den 8.40. Vad hände här?

Igår hade jag bestämt att jag skulle ut och springa direkt när jag vaknade. När jag tittar ut ser det ut som det regnar lite… dåp blev min motivation väldigt låg. Jag öppnade dörren och märkte att det bara kom enstaka stänk och då bara klädde jag på mig mina springkläder utan att försöka tänka. Jag ville inte att min hjärna skulle hinna komma med alla undanflykter till att inte springa. När jag kom ut så hade det slutat regna och solen kom fram. Så de tre första kilometrarna försökte jag njuta av det vackra vädret och fina omgivning. Det blev min långrunda, jag tycker att alla kilometer över 5 är långt för mig. Den sista kilometern var tung och det började att droppa lite från himmlen.

Nu sitter jag nöjd över min prestation som faktisk blev av och idag ska jag lämna volvon på service. Det skulle ta en timme och verkstaden ligger ute vid Hansa city så då tänkte jag gå och titta lite i affärerna medans jag väntar på att bilen ska bli klar.

Ha en härlig tisdag, kram Susann

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *