Längtan blev för stor…

Jag somnade tidigt igår kväll och har sovit som en stock inatt. Det blev till och med sovmorgon nästan till nio. Så skönt…😊

På förmiddagen var jag på yoga och är nöjd med att kunna lägga in ett sådant pass mellan mina andra träningar.

När jag kom hem så hade Rasmus och Tova börjat riva ner tapet i köket. Tänk att nu händer det grejer. Jag hoppas de nya tapeterna kommer nu i veckan.

Rasmus skulle in och kolla om hans telefon fick att lämna in på lagning då hans mikrofon inte fungerar. Tyvärr är telefonen för gammal för att det ska vara värt det. Så han får väl köpa en ny lite senare.

När vi kom hem igen lagade Rasmus och Tova lunch till oss, makaroner och champinjonsås. Det var väldigt gott.

Därefter somnade jag i soffan och vaknade lagom till Mats mess vid halv fyra. Vi skulle träffas fyra på Stensö för att springa och sen ville jag bada efteråt för jag kunde inte vänta på det ändå till på lördag.

Det var 15 grader i luften och blåsigt när vi sprang. I vattnet var det lite vågigt och 8,7 grader. Så underbart trots att det blåste.

När i kom hem grillade vi lax och räkor. Till det hade vi gjort potatis i ugn som var lite söndermosade med vitlök och ost på. De blev så goda så det kommer jag att göra fler gånger. Även räkorna blev bra med smak av chili.

Nu är det sängen och Centrumskolan imorgon.

Godnatt 💜

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *