Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete,  Travel

Lördagen den 24 juni 2023

Dagen började inte som andra lördagar eftersom vi är i Seoul. Jag vaknade i natt och kunde inte sova utan var vaken mellan 04-05:30 vilket resulterade i att jag sov jättehårt när vi skulle gå upp. Jag hörde inte alarmet och Mats lät mig sova till nästan klockan 10.00. Vi hade egentligen stämt träff med de andra mellan nio och tio så vi blev lite försenade. Barnen var inte så glada på sina föräldrar då vi skulle ta oss till Seoul Tower.

Jag och Mats köpte varsin macka till frukost och sedan bar det iväg tillsammans med de andra. Vi hittade en buss som tog oss i närheten av Seoul tower och åkte hiss upp till kabinbanan.

Där gick vi runt och tittade på utsikten och sedan tog vi kabinbanan tillbaka ner.

Det var supervarmt, 32 grader och hög luftfuktighet så alla var varma och svettiga.

Därefter tog vi oss med buss till Secret Garden och gick runt och tog lite bilder.

Sedan blev det buss tillbaka till hotellet och jag vilade innan vi gick ut för att äta. Victor ville gärna äta kungskrabba och på ett ställe där han själv fick välja sin krabba så det gjorde vi.

Det var gott och sedan gick vi ut i vimlet av människor och strosade runt bland alla matstånd. Det blev lite snacks från något stånd också innan vi satte oss på en bar och tog en drink. Dottern och William skulle träffa dotterns brevvän och pojkvän. Brevvännen har hon haft kontakt med sedan hon var 13. Brevvännen bor i Syd Korea så det kändes som en bra idé att träffas IRL. Det ska bli spännande att höra om deras date.

Nu ska jag sova för klockan har redan blivit 23.00 och imorgon ska vi upp tidigt då Mats och jag bokat en guidad tur till DMZ plus några andra stop som görs på vägen. Vi blir hämtade vid hotellet klockan 7:20 imorgon bitt.

Godnatt från Seoul, Susann 💜

4 kommentarer