Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete,  Travel

Söndagen den 25 juni 2023

Idag hade jag ställt klockan på 6:40 för klockan 7:20 skulle vi bli upphämtade för vår tur till DMZ –demilitarized zone. vi stannade och tittade på lite olika saker utmed den koreanska gränsen mellan nord och sydkorea. Vi hade missat att vi skulle ha med oss passen på turen fast det löste sig ändå. Det får bli en bildbomb från touren.

Vi gick även ner till den tredje tunneln som nordkoreanerna hade grävt in i sydkorea. Det var brant att gå ner långt under marken. Tyvärr fick en inte ta kort där.

Vi var även vid ett observatorium där vi kunde kika in på den nordkoreanska sidan med hjälp av kikare.

Vid kvart över tre var vi tillbaka på hotellet igen och jag hade sovit på hemresan tillbaka till hotellet. När vi kom till hotellet behövde jag vila en stund till innan vi åkte till Kwangjang Market. Det var ett stort ställe inomhus där det var matbod överallt.

Vi blev mätta och nöjda av att ha varit där och upplevt det. Sedan drog vi oss tillbaka till området runt hotellet och anslöt oss till Rasmus, Tova, Victor och Torun. Vi hittade en mysig pub, Ghiwon22 och när vi suttit där en stund kom även dotter och William dit med dotterns brevvän Su-been och hennes pojkvän.

Det blev en mysig kväll och väldigt roligt att få träffa dotterns brevvän som hon brevväxlat med sedan de var 13 år.

Det har varit en dag med mycket innehåll, tur att jag hinner sova lite mellan varven.

5 kommentarer