Lördagen den januari 2021 – Malmö

Morgonen började som vanligt när det är lördag. När vi skulle köra iväg så var det 0 grader i luften och det regnade. Idag skulle vi nog inte bli så många som skulle springa för både Marie och Annika var sjuka. När vi kom fram till parkeringen hade Danne kommit och det såg ut som det bara skulle bli vi tre fast just då kom Malin och Urban. De hade bestämt sig i sista stund. Jag har ju fortfarande ont i min höft så jag sprang, joggade och gick omvartannat ca 1,5 km och medans jag väntade på de andra så gjorde jag lite benböj och andra benövningar.

När alla ahde sprungit färdigt så blev det bad som vanligt fast Ubbe badade inte idag, så han fick vara fotografen. Malin sprang ett tredje varv medans vi andra doppade oss. I vattnet var det 2,6 grader varm eller kallt vilket en vill.

När vi kom hem igen var det frukost och sedan körde vi till Malmö, för vi skulle lämna Samina så hon slapp åka tåget.

Nu ligger jag i hennes soffa och skriver detta inlägg. Vi har handlat på Maxi och sedan åkte vi till Netonnet och köpte min löparklocka. Nu blev det inte den jag hade tänkt från början för jag tyckte den var för dyr. Nu reade de några garminklockor så då fick det bli en garmin Fenix 5 plus. Nu hoppas jag att jag kommer bli nöjd.

Vi körde även förbi Rasmus och lämnade lite saker till honom som han inte fick med sig efter jul. Det blev bara en snabbis den här gången. Vi får åka och hälsa på honom och Tova en annan gång.

Mats och jag kommer att åka hem imorgon efter frukosten så vi får lite chill innan det är dags för jobb på måndag.

Kram och ha en bra lördagskväll, Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.