Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 14 november 2022

Godmorgon, mitt inlägg igår glömde jag tydligen publicera så det kommer nu.

Godmorgon eller rättare sagt god förmiddag. Jag har inte hunnit titta in förrän nu och det blir bara en liten snabbis då jag snart ska åka till jobbet. Idag är det 10 grader i luften så alltså fortfarande ganska varmt för november.

Igår fixade vi hela dagen i uterummet till festen som jag ska ha på lördag. Det kommer bli så roligt och jag ser faktiskt framemot den jättemycket. Det är kul att samla många och jag hoppas på mycket sång och musik. vi var även och beställde exotisk planka på vår närmaste Icabutik.

Idag vaknade jag tidigt som vanligt fast låg kvar i sängen och surfade runt och lämnade lite avtryck här och där. Jag får väl se om avtrycken syns då Nouw strular.

Idag har jag varit duktig och skrivit på en inlämningsuppgift som jag har på min kurs. Jag måste ändå gära ett ärligt försök även om jag känner att det inte gör något om jag inte får mina 7,5 högskolepoäng på den här kursen. Jag känner att jag ger kursen den energi som jag mäktar med . Det är mer än vad jag tänkte att det skulle vara. Jag har fortfarande en inlämningsuppgift som jag måste komplettera för att få godkänd, får se när jag kan göra den. Uppgiften är inte akut så jag gör den när jag orkar. I december kommer det att vara en digital tenta så jag tänker att jag gör den och sedan får jag se hur jag klarar mig.

Dagens ord, profilbild är det i Christels fotoutmaning. Det fick bli en bild som dottern tog på mig 2018 när vi i Byxelkrok.

4 kommentarer