Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Måndagen den 26 december 2022

Godkväll till dig som tittar in här hos mig. Idag blev det faktiskt sovmorgon till klockan åtta, vilket var skönt. Sedan vill jag inte sova längre för jag vill inte vända på dygnet när jag är ledig vilket annars är lätt att göra.

Igår blev det en lugn morgon och alla vaknade nöjda efter en mysig kväll tillsammans. Fatimah och Andreas skulle inte åka hem förrän efter lunchen som vi skulle ha klockan 13:00. Vi hade även bjudit vår närmast familj, Oskarssons och det roliga var att alla kunde komma i den familjen. Det är den familjen som vi har gjort väldigt många semestrar tillsammans och våra barn har vuxit upp tillsammans. Det var kul att träffa alla nu och min pappa har inte träffat dem på jättelänge så han tyckte det var roligt att träffa och prata med dem.

Jag hade gjort kalkon som jag serverade med ris, potatis, sås, brysselkål och rödkål. Kan ni tänka er att jag tog inte ett endaste kort igår. 😱 Fatimah och Andreas hade gjort pannacotta som vi åt till efterrätt. Det blev en trevlig eftermiddag tillsammans och jag hade även gjort ett quiz på Kahoot som de fick göra om julen.

Vid halvfyratiden åkte alla även våra barn som skulle till deras respektives familjer. Det blev verkligen tomt och tyst i huset när alla hade åkt. På kvällen gjorde jag ingenting utan bara vilade efter en intensiv helg. Jag vet att jag måste vila annars får jag huvudvärk och det började jag få lite igår kväll och lite snurrsymptom och då vet jag att det bara är till att lyssna på kroppen. Jag gick och la mig tidigt för att sova och få min skönhetssömn.

Idag har jag bara gjort en sak och det är att jag tyckte att jag och Mats skulle åka och gymma en stund på Malkars så det gjorde vi på förmiddagen. på eftermiddagen har jag halvsovit i soffan för att få tillbaka min energi.

Efter min tupplur i soffan så har jag läst ut boken som vi har i vår bokcirkel, det var en tunn bok fast ändå intressant och lite skrämmande. Annie skriver bra och beskrivande utan att vara långrandig och berättar på ett intressant sätt tyckte jag.

Sedan kom dottern en stund och umgicks med sina föräldrar medans William var iväg på annat. Vi spelade spel och satt bara och chillade tillsammans. Det var mysigt att få träffa henne en stund till innan de åker tillbaka till Malmö.

Det har varit en dag för återhämtning för mig.

Nu önskar jag dig en fortsatt trevlig kväll denna annandag, kram Susann 💜

2 kommentarer