Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 27 december 2022

Godkväll, här kommer ett kvällsinlägg.

Idag blev det lite sovmorgon för en gångs skull. Vi gick inte upp förrän vid klockan åtta och då blev det tomtegröt som vi hade kvar sedan julafton. Gör med saftsås går ju alltid ner och en skinkmacka till det, pefekt.

Efter frukosten fick tvättmaskinen jobba lite och sedan klockan 10:30 hade vi en padeltid tillsammans med Ingela och Nicke. Det var deras första gång att spela padel och det gick bra. Vi bestämde då och där att de skulle komma hem till oss i eftermiddag, äta och spela spel innan ett biobesök. De skulle gå på avatar och frågade om vi skulle hänga på vilket vi gjorde.

Efter padelspelet åkte vi till Maxi och handlade så vi kunde göra laxpastan till oss.

Jag hann även sova innan de kom vid klockan 16:00 så jag skulle orka med kvällen. När de kom så lagade Mats maten och sedan åt vi. Efter maten spelade vi När då då och the mind innan det var dags för att åka till bion som började vid 18:40. Fast vi hann äta efterrätt som Ingela hade med sig, pavlova med massa bär och frukt på. Det var supersmarrigt, en klar favorit.

Det var jättelängesedan vi var p bio så det var trevligt. Filmen var över tre timmar lång fast det kändes verkligen inte så lång. Jag trodde att det skulle kännas länge fast rätt som det var så var filmen slut.

Det blev en trevlig dag och nu väntar sängen.

Godnatt, kram Susann 💜

4 kommentarer