Arbete/sjukskrivning,  Jag

MĂ„ndagsbad 😊

Det gick bra pÄ hemkunskapen, eleverna gjorde en budget tillsammans och det blev bra diskussioner. Sedan lagade de spagetti och köttfÀrssÄs och det Àr kul nÀr de tar egna initiativ till att förbÀttra receptet. De tyckte att det blev gott.

Idag diskuterade vi internets pÄverkan, pÄ gott och ont. Hur ser vi till att det inte sker krÀnkningar pÄ nÀtet? Det Àr inte lÀtta frÄgor och jag tÀnker att det Àr nÄgot alla skolor jobbar med. Det svÄra Àr vilket sÀtt som ger bÀst effekt.

Vid femtiden var det dags för ett dopp vid kallbadhuset tillsammans med Marielle och MÀrit. Det var en fin kvÀll, solen sken och det blÄste lite. Det var ca 14 grader i luften och i vattnet var det 14,9 grader sÄ hÀrligt friskt och kallt. Jag hade min nya badrock med mig som jag köpte i Malmö och jag Àr supernöjd. Den var perfekt att ta pÄ sig efter badet. Förut har jag haft en morgonrock i typ fleecematerial som inte Àr lika skön att ha nÀr den blir blöt.

NÀr jag kom hem hann jag bara trÀffa Mats en liten stund innan han skulle ivÀg till MÄnkörenrepet. Jag hade rester att Àta sÄ det var smidigt att bara vÀrma. Jag satt framför tvn och Ät och tittade klart pÄ serien Kokerskan frÄn Castamar.

PĂ„ mĂ„ndagar sover jag aldrig sĂ„ det blir tidig sĂ€nggĂ„ng för mig. Jag hoppas ni haft en bra mĂ„ndag, kram Susann 💜

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *