Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Min lördag och söndag 😊

inte stoppade lite regn oss i lördags morse. Lagom till badet upphörde det att regna och när vi hade badat färdigt så började det att regna igen. Det är tur en glömmer de gånger det regnar på lördagsmorgnar för i minnet är det bara soliga morgnar som jag kommer i håg. Den här lördagen var det väldigt skönt i vattnet. I luften var det 4 grader och i vattnet 3,4 grader. Efter doppet blev det en kopp varm blåbärssoppas som är varmt och gott att dricka efter och även skön att hålla i när fingrarna är lite nerkylda efter doppet.

Sedan åkte vi hem och åt frukost och sedan tog jag det lugnt. Jag sov ganska många timmar för att vara pigg på kvällen. Klockan 17:00 gick vi till bussen för att åka till Annika. När vi kom dit fick vi bubbel och sedan åt vi majssoppa, tortillabröd med bönröra.

Efter maten spelade vi spel och till slut hade klockan blivit över halv tolv. Det var en trevlig kväll och mysigt med god mat och sällskapsspel. Klockan 00:11 tog vi bussen hem.

Idag vaknade jag runt halv sju och försökte somna om fast det gick inte så jag klev upp. Jag smög ner för att inte väcka Mats då han gärna vill sova ut på söndagar.

Min plan var att åka och träna på Malkars fast kände att jag var lite seg på morgonen. Mats kom upp någon gång efter åtta och då gjorde han pannkakor till mig.

Vid halv tolv åkte jag och tränade på Malkars och jag fick med mig Mats. Det blev 10 minuters löpning på löpbandet och sedan ett varv på Milon.

I eftermiddag har jag sovit i soffan och sedan bara tagit det lugnt. Ikväll lagade vi fiskgratäng och som vanligt blev det väldigt gott.

Nu chillar vi framför tvn och sedan lär jag nog somna tidigt för att vara redo för en ny vecka. Det har varit en lugn helg, nästan för lugn i min smak.

Jag hoppas du haft en bra helg, kram Susann 💜

4 kommentarer