Familj,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Min torsdag

Idag blir det en dag tillsammans med Samina. Hon kom med tåget igår eftermiddag 👍😊

Jag väntar på Samina vid stationen.

På morgonen fixade jag lite med vår bokning till Kläppen över nyår. Samina hjälpte mig att fylla i allas namn och personnummer. Vi kommer bli 16 personer över nyår i samma hus 👍😊 Det ska bli så kul, det är en gemensam resa för Mats fyller 50 i december.

Vid klockan 10.00 åkte Samina och jag först till NetOnNet för vi skulle titta efter present till Hampus som fyller 12 idag och som vi ska fira på söndag. Sedan åkte vi vidare till Jula, Ikea, Biltema och sen in till stan. Vi gick runt och tittade, kollade även Intersports utförsäljning. Samina hittade ett par skidbyxor för en billig peng. Sedan mötte vi upp Lovis ( Malin och Urbans dotter) för att äta lunch på Thai silk 😊

Självklart blev vi proppmätta 😊

Sedan ville jag hem för jag var supertrött och deckade som en klubbad säl i soffan. Samina åkte hem till Lovis. Jag sov en och en halv timme, nästan ändå tills Mats kom hem vid 15,30. Då var det bara till att vakna till för vi skulle springa.

Det blev två varv i slingan, 5 kilometer i 7,20 tempo, 14 grader i luften. Det var lite tungt då jag fortfarande kände mig proppmätt.

Direkt efter löpningen blev det ett dopp i Kalmar sund. Det var 10 grader i vattnet så än så länge kommer det bli bad efter löpningen. 😊

Nu ikväll blir det bara chill 😊