Jag,  Sjukskriven/Arbete

Mina mål inför 2020

  • I December 2020 kommer min återämtning vara max en halv dag.
  • I December 2020 kommer vågen stå på det jag vill att den ska stå på.
  • Under 2020 kommer jag utveckla min fotografering.
  • Under 2020 kommer min hälsa att var i fokus.

För att lyckas med mina mål tänker jag att jag dagligen ska använda mina ledord med mitt ”mantra” som jag kom fram till tillsammans med Jon, transformationscoatchen.

Jag är en person som tar 100% ANSVAR för mina handlingar och mitt agerande. Jag är OPENMINDED och som ger mig möjligheten att se POSITIVT på mig själv. Min potential är beroende på min förmåga at se positivt på mig själv.

Jag kommer att fortsätta träna på gym och springa det här året. Jag känner att min kropp mår bra av att vara igång, annars stelnar den lätt. Rutinen som Mats och jag har skapat är bra så nu är det bara att fortsätta och hålla i. Min förhoppning är att min träning ska ge resultat på vågen i slutändan. Jag är mer fokuserad på hälsa än viknedgång. Jag vill att det ska bli hållbart i längden med både motion och mat.

För att min återhämtning ska minska kommer jag att komma ner i varv dagligen på något sätt. Oftast använder jag mig av ett youtubeklipp som gör att jag kan andas lugnt och gå in i mig själv. Det tänker jag att det ger mig styrka invärtes. När jag doppar mig i det kalla vattnet kommer jag att försöka träna på min andning, inte bara rusa upp jättefort utan stanna kvar och omfamna min omgivning, andas djupa andetag innan jag kliver upp ur vattnet. Jag tror det hjälper mig mentalt.

Min fotografering går lite i vågor fast ska göra ett bildinlägg i slutet av varje månad under 2020, på min blogg.

Har Ni några mål eller löften för 2020?

2 kommentarer