Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Sista dagen på ledigheten

Jag sover som en stock, det märks att jag varit iväg och varit aktiv i en ecka tillsammans med andra. Det tar på min energi fast det har det varit värt. Jag visste att konsekvensen skulle komma i form av trötthet och huvudvärk. Huvudvärken kom efter halva veckan i Kläppen och har fortsatt här hemma. Tur vi inte har något direkt inplanerat förutom våra träningsdagar.

Idag har jag fortsatt med att tvätta och plocka fast även gett mig tid till att vila. På förmiddagen var jag och hämtade ett paket till Victor och sedan tog jag en tur in till stan för jag hade låst min bankdosa. När jag kommer in på banken så säger de att det inte är min bankdosa för den är inte registrerad på någon, … jättekonstigt för jag har ingen annan. Det jag fick göra var att köpa en ny för 250 kr och om jag skulle itta den som jag var registrerad på skulle jag få tillbaka mina pengar. Jag fattar ingenting, tycker det är lite surt att betala för en bankdosa när jag har en som jag vet är min…

Därefter gick jag till Björkegrens för att beställa en synundersökning och fick en tid lite senare på eftermiddagen, 14.45.

Jag åkte hem och åt rester i form utav lax och sen somnade jag gott i soffan. Tur jag hade ställt klockan för jag hade lugnt kunnat sova längre, fast det var dags för att åka in för synundersökningen. Det stämde att min syn försämrats så nu är nya linser beställda med starkare styrka.

När Mats kom hem vid 16.25 åkte vi till gymmet och jag sprang som vanligt 2 km på löpbandet. Sedan blir det lite axelövningar och ganska mycket ben.

När vi kom hem efter träningen och hade duschat ville jag åka och äta på Thai Silk, så vi åkte in till stan… när vi kom dit hade de semesterstängt, så snopet. Då fick det bli restaurangen på andra sidan vägen, Ming en kinesisk restaurang som också serverar buffé.

Nu sitter jag proppmätt i soffan och vi ska titta på Nord och Syd som vi har spelat in på tvn. Jag ska försöka komma i säng i tid ikväll för imorgon bitti ska vi lämna in peugoten för stolsvärmen fungerar inte.

Min sista dag innan jobbrutinerna kommer igån har varit lugn och skön precis som jag ville och behövde.

4 kommentarer