Nu är det kallare

Efter Centrumskolan idag träffade jag på en gammal kollega. Vi pratade lite och då sa han att han blir så glad över mina hoppbilder när jag badar på lördagsmorgnarna. Så det får väl vara svaret på min julkalender idag för @stenhagenbettan undrade vem jag skulle göra glad idag. Jag har funderat på det och jag har kanske inte riktigt medvetet gjort någon glad idag. Kanske var det på hemkunskapen när jag visade hur en kunde spritsa med en vanlig frysplastpåse för eleven blev väldigt glad och stolt över sitt resultat.

Jag körde inte direkt hem utan svängde förbi Ikea och köpte mina gardinringar så nu ska gardinlängderna komma upp imorgon då vi inte har någon träning.

I eftermiddag har jag vilat och kokat tomtegröt i riskokaren fast jag lyckades inte riktigt med gröten. Någon gång ska jag väl lyckas.

Ikväll hade Mats kvällsmöte och kom hem halv åtta och då åkte vi och sprang på Värsnäs. Vi hade bestämt att springa två varv i lugnt tempo, fast sprang ändå på rätt bra och kunde hålla ett jämnt tempo alla kilometrarna. Nu märks det att det är kallare, temperaturen låg på 3 minus och månen sken över trädtopparna. Det är tur att vi är två när vi springer på slingan för jag vet inte om jag hade vågat att springa där själv när det är så mörkt och lite senare på kvällen. Jag har konstigt nog blivit fegare med åren, för hade det varit för tio års sedan hade jag lätt kunnat göra det.

Idag startar Sweden runners julutmaning fast jag har inte hängt på den springutmaningen för jag känner att jag inte kommer fixa att springa varje dag. Jag har i min lilla löpargrupp som vi har på lördagar skapat en egen julutmaning där vi kommer öka med ett varv varje lördag med start nu på lördag och då kommer vi springa tre varv. Sista ökningen blir den 19 december och då springer vi fem farv vilket blir en mil. Jag tror att det är lagom utmaning för mig, och mina löparkompisar vill hänga på denna idé så det är ju kul. Ni kommer säkerligen få en rapport om hur det går för oss på lördagsmorgnarna.

Nöjda med vår löpning så hamnade vi sedan i soffan framför julkalendern som är en tradition att titta på varje dag trots att vi inte har några barn hemma. Det ska bli kul att följa och se vad vi tycker om den. Det är svårt att uttala sig om den efter bara ett avsnitt…

3 kommentarer

  1. Klart du gjort någon glad utan att tänka på det😉
    Vi såg också på adventskalendern tror den blir väldigt bra 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *