Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Ny BH och ett dopp i blåsten 🏊🏽‍♀️

När jag skulle åka till jobbet så startade inte bilen igen. Nu börjar jag bli trött på att inte få den här bilen lagad efter att jag körde på rådjuret. Fast det är över en månad sedan nu. Igår körde jag faktiskt förbi verkstaden på vägen hem för att se om de snart hade någon tid. De sa att det är tre månaders väntetid, fast jag berättade att bilen började tjura och att det var många varningslampor som lyste och slocknade efter vartannat. De skulle höra av sig så fort som möjligt.

Som tur väl så är Victor hemma och kunde skjutsa mig till jobbet. Det passade egentligen bra för vi hade bestämt att vi skulle åka till stan och titta på skor till honom. Han hämtade mig när jag slutade 14,15 och då åkte vi först till city för han skulle byta batteri på några utav hans klockor. Sedan åkte vi till Giraffens köpcentrum och gick till Intersport där Victor hittade ett par vinterkängor och jag hittade en ny sportbh. Det är jag verkligen behov av för min gamla ger mig skavsår. När vi körde hemåt så regnade det ganska mycket så jag såg inte fram emot löpträningen vid 18.00.

Jag hann hem och vila innan träningen som tur var och när det var dags att åka till träningen så hade det slutat regna. Ikväll körde vi pyramidintervaller. 1 min, 2 min, 3 min, 4 min, 3 min, 2 min, 1 min och 30 sekunders vila mellan intervallerna. Sedan körde vi stryka, benböj, armhävningar mm. Det var väldigt jobbigt. Sedan åkte Annika och jag till kallbadhuset och tog oss ett dopp i blåsten. Det var skönt och i luften var det 8 grader och 7,4 grader i vattnet.

När jag kom hem åt vi ärtsoppa och knäckebröd. Sedan har jag bara vilat och snart är det sängen.

Hoppas ni haft en bra torsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *