Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Onsdag, mitt i veckan :-)

Godmorgon till er alla!

Här startar jag upp dagen med att titta på sociala medier och vaknar till liv. Jag har bokat in ett yogapass nu på morgonen och det bästa är att det är på Malkars i Lindsdal. Jag tänker att det är kul att det finns ett sådant pass här också och inte bara inne i stan och då måste en ju gynna det så det passat stannar kvar här i Lindsdal.

Sedan vid lunchtid kommer jag och Victor möta upp Rasmus och Tova vid Giraffens köpcentrum och prova en ny restaurang där. I helgen öppnades köpcentrumet upp. De har byggt ihop Stora Coop med Maxi med ett gemensamt affärsstråk. Det har verkligen blivit fint och har ett ganska bra utbud med afärer. Det kommer klart konkurera med Hansa city som ligger vid Ikea.

Snart dags att åka till mitt pass och skrapa bilrutan är ett måste idag som igår. Nu går det verkligen mot vinterns tid.

Ha en bra dag <<3

2 kommentarer

 • Elisabet Karlsten

  God morgon jag har försökt att kommentera fler dagar men tydligen glömt fylla i mina kontaktuppgifter.
  Typiskt!
  Men nu är jag på g
  Önskar dig en trevlig onsdag och hoppas maten smakar bra

  • Susann

   Härligt att du är på G, alltid trevligt med kommentarer från bloggvänner. Ja, jag hoppas det är en god buffémat, det är en italiensk/svensk husmanskost då det blir ju spännande att se vad som serveras.
   Ha en trevlig onsdag du med, vännen.