Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 10 maj 2023

Godmorgon till dig som tittar in här hos mig. Idag skiner solen och genast känns livet bättre. Visst är det konstigt att humöret går hand i hand med solen? Eller det gör det i alla fall för mig.

Jag fortfarande inte vant mig vid att jag behöver vakna mycket tidigare än förut. Dessutom hade jag otroligt svårt att somna i går kväll, klockan passerade över midnatt så det kändes som om jag inte riktigt fick min skönhetssömn.

Igår svängde jag förbi bolaget på väg hem då vårt förråd med bubbel tagit slut och det känns ju viktigt att ha hemma nu när det går mot ljusare tider. När jag kom hem så somnade jag i soffan i uterummet, där var varmt och skönt. Jag vaknade knappt när Mats kom hem runt fyra utan halvsov vidare. När klockan var 17 så ville jag inte sova längre och kanske var det det som gjorde att jag hade så svårt för att somna på kvällen. Det kommer vara svårt med min energibalans nu när jag börjat arbetsträna. Det tar alltid ett tag att vänja sig och jag hoppas verkligen att det kommer att fungera med att vara på jobbet 75%.

Mats lagade maten igår kväll vilket han nuförtiden nästan alltid gör. Jag orkar aldrig och nu vet han att han måste göra mer eftersom jag är mycket tröttare. Jag hoppas jag kommer få ordning på min energibalans.

Idag är det friskvård på jobbet fast jag tänkte vara klok och hoppa över det och åka hem och vila istället. Jag tror och vet egentligen att det är ett smart drag av mig eftersom Malin och Ubbe kommer hit och äter middag ikväll. Malin fyllde år i går och då kunde vi inte gratta henne för Mats hade rep med Lokalteatern så då bjöd vi hit dem ikväll istället. Och med tanke på det så måste jag balansera min energi och då går friskvården bort just idag även om jag gärna hade tränat ett cirkelpass med mina kollegor.

Bilden är tagen på Rhodos när vi var där i maj 2022

Vad händer för dig idag?

Nu önskar jag dig en härlig onsdag, kram Susann 💜

4 kommentarer