Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 11 maj 2023

Idag gick det lite bättre att stiga upp vid sjutiden. Visst märker jag att jag har börjat arbetsträna, 2 h mer varje dag börjar kännas. Jag hoppas verkligen att det ska fungera.

I går valde jag bort friskvården på jobbet på eftermiddagen och åkte hem och sov istället. Jag somnade nästan meddetsamma fast sov inte så länge.

På kvällen hade vi bjudit Malin och Ubbe för att bjuda på födelsedagsmiddag. I tisdags när Malin fyllde kunde vi inte svänga bort för Mats repade med Lokalteatern. Så igår kväll grillades det ankbröst, friterades klyftpotatis och Mats gjorde en grönpepparsås. Eller rättare sagt det var Mats som gjorde det mesta, jag servade med lite fat och hämtade saker till honom. Nu har Mats fått börja göra mer igen då jag är för trött. Så kommer det nog vara ett tag framöver då jag ska vänja mig vid att vara på skolan fler timmar om dagarna.

Det blev en trevlig kväll och till kaffet hade jag köpt en prinsesstubbe. Danska wienerbageriet ligger tvärs över gatan vid mitt jobb så det var bara att gå förbi där och köpa stubben när jag gick till bilen. Vi blev mätta och nöjda och såklart inleddes kvällen med bubbel. Ibland får en lyxa till det fast än att det är vardag.

Idag ska jag inte glömma att hämta upp Märit på väg till jobbet. Idag fick Mats och jag b yta bilar då Peugoten som jag kör ska få nya däck och jag har ingen möjlighet att åka iväg från jobbet så Mats fick äran. Det är lättare för honom att åka ifrån.

Nu önskar jag er en härlig torsdag, kram Susann 💜

5 kommentarer