Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 12 juli 2023

Godmorgon till dig som tittar in hos mig. Idag vaknade jag tidigt fast ändå en timme senare än igår. Det känns lite mer ok att vakna klockan sex än fem. Jag försöker alltid somna om fast det går inte så till slut blir det att jag surfar runt på telefonen innan jag stiger upp. Mats sover som en stock, fattar inte att han kan sova så mycket.

I går tog vi bussen in till stan för vi tänkte att vi cykla hem med våra nya cyklar. När vi kom till affären så var inte cyklarna riktigt klara så då blev det en tur till stan. Jag ville låna bokcirkelboken, Godnatt jord av Ivar Lo Johansson för jag har inte riktigt fokus till att lyssna på boken. Jag har fösökt lyssna på boken på resan och även nu när jag har kommit hem och det har inte gått så bra. Jag måste hela tiden spola tillbaka för jag inte kan koncentrera mig. Boken fanns inte på stadbiblioteket utan på Lindsdals bibliotek, så jag fick den undanlagd och kunde hämta den på eftermiddagen. Efter biblioteket gick vi in till stan för att fixa namngivningspresent till Sam. Vi hittade en bok och sedan en tallrik och vattenflaska med Lotta på bråkmakargatanmotiv som vi köpte. Sedan ska han även få en sked och pinnar som vi köpte i Korea.

Att gå på stan gjorde oss hungriga så vi stannade och åt på Mister York. Jag har aldrig testat deras hamburgare innan så nu fick jag göra det. Jag är inte jättefan av hamburgare fast de här var väl helt ok, kanske inte så goda som många andra tycker.

När vi hade ätit gick vi tillbaka till cykelaffären och hämtade våra cyklar och cyklade hem. Vilken skillnad det är att cykla även att det blåste lite. Jag är supernöjd än så länge.

På vägen hem tog vi turen förbi lindsdals bibliotek och hämtade min bok och sedan cyklade vi hem för jag behövde vila. Jag somnade i soffan och sov en stund vilket var skönt.

På kvällen cyklade vi bort till Marie och Jimmy med presenten till Sam som de får lämna från oss eftersom vi inte ska på namngivningen. Vi stannade en stund och tittade på Allsång på skansen och pratade innan vi cyklade hem igen.

Nu är det redan onsdag och veckorna går så fort. Vi har inga planer idag heller, så vi får väl se vad dagen bjuder på. Det skulle regna idag så vi får se om prognosen stämmer. Kanske blir det en cykeltur för ett dopp om det är för varmt att gå här hemma och skrota.

Ikväll kanske vi cykla in till stan för såg att en kompis barn skulle spela på en restaurang, Brödernas och det hade varit kul att lyssna på Elliot och hans spelkompis Linnea.

Vi är även sugna på att spela padel och kanske hittar vi några som vill spela med oss.

Nu ska jag laga frukost och göra mig i ordning för att mäta den här dagen, jag önskar dig en fin dag, kram Susann 💜

4 kommentarer