Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 13 juli 2023

Visst blev den ten cykeltur igår med våra nya cyklar. Vilken skillnad det är att cykla, en flyger ju nästan fram och det är inte alls jobbigt att cykla när det blåser.

I går förmiddag cyklade vi utåt Läckeby för att se om vi kunde hitta lite blåbär. Det var ganska avplockat och vi lyckades väl skrapa ihop en liter.

Sedan på eftermiddagen så sov jag, jag känner att jag inte är ifatt energimässigt efter vår resa. Jag måste se till så jag vilar och medans jag sov rensade Mats blåbären.

Det regnade hela eftermiddagen och vi var tveksamma om vi skulle cykla in till stan för att lyssna på Elliot och Linnea som spelade på Brödernas. Fast vid halvsextiden så slutade det regna och blev fint väder så då bestämde vi oss för att cykla in en runda. När vi kom dit satt Ingela på första parkett så då satte vi oss hos henne. Vi beställde lite snacks och dricka och lyssnade på Elliot och Linnea.

Vid halv tio cyklade vi hem igen efter en trevlig kväll på stan.

Idag vaknade jag klockan sju så inte riktigt lika tidigt som de andra morgnarna. Vi började med att städa efter frukosten och byta sängkläder och bädda rent i våra gästsängar. Sedan blev det en tur till blåbärsskogen och idag tog vi bilen då vi åkte lite längre från Lindsdal. Vi hittade lite bär så det blev nog runt 3 kg så nu har vi lite blåbär i frysen. Vi gjorde även en blåbärspaj och Mats älskar paj så han blev nöjd.

Bästa sättet att rensa på tycker jag. Så här har jag rensat mycket bär som liten tillsammans med mamma och pappa vid köksbordet som höjdes i ena änden för att få det perfekta lutet. Det mesta skräp fastnar i frottehandduken. 😊

Sedan har jag sovit för jag är som sagt var fortfarande trött. Det kommer bli tidigt i säng ikväll känner jag.

Den här veckan har verkligen blivit en återhämtningsvecka efter vår semesterresa till Korea. Mats är supernäjd med att inte har något inbokat fast nu kan jag börja tycka att det är lite tråkigt. Det är tur vi har lite inbokade saker i helgen och att vi ska träffa vänner, annars hade jag dött av tristess.

Jag önskar dig en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

8 kommentarer