Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 19 oktober – en seg morgon.

Godmorgon till dig som tittar in till mig idag. Här är det en fruktansvärd seg morgon och jag har precis klivit upp och duschat. Jag tror faktiskt att det har med sprutan att göra som jag tog igår morse. Jag har ingen feber fast känner mig lite konstig i kroppen.

Idag ligger temperaturen i luften på 3 grader och det är nog det lägsta för i år. Det blir Centrumskolan som vanligt för det verkar inte som om jag blir sjuk av vaccinet den här gången. Jag hade förberett på jobbet i går i fall om att jag skulle bli sjuk, alla mina lektioner ligger förberedda på mitt skrivbord.

Idag är den dag som är mest intensiv och jag har ingen lucka i schemat förutom min inlagda paus som jag har alla dagar.

Det blir till att vila när jag kommer hem för sedan ikväll ska vi till Heliga korsets kyrka och titta på en teater. Vi ska vara provpublik. Det ska bli kul och se vad det är för teater för jag har ingen aning.

Vad händer för dig idag?

Ni kanske undrar hur det går för Annika och mig med vårt användande av våra smartphones. Det gick bra för både Annika och mig, vi låg under den gräns som vi satt på varje dag. Nu ska vi bara bestämma hur länge vi ska hålla på.

Jag önskar dig en härlig onsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *