Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 20 oktober 2022 – första frosten.

I natt har det varit kallt för det är is på bilrutorna. Nu när klockan är 8:30 är det 1 grad i luften så snart kommer vintern. Jag sov länge idag, så skönt för den här veckan har jag känt mig tröttare än vad jag brukar.

I går var det fullt upp på jobbet, nu ska det skrivas PUT, ÅP och APS och det tar sin lilla tid. Det blev sova i soffan när jag kom hem i går kväll. Vi hade rester som vi värmde när Mats kom hem. Vid klockan 19.00 i går kväll skulle vi vara provpublik till en föreställning som en utav Mats bekanta har skrivit om Lina Sandell. Föreställningen var i Heliga korsets kyrka och i publiken satt många utav Mats teatervänner.

Det var en fin berättelse om Lina Sandell och Anna som spelade Lina hade en fantastisk sångröst och med kyrkans akustik blev det jättefint.

I dag blir det Centrumskolan och jag hoppas jag hinner planera morgondagen på ett hål jag har efter lunch. När jag kommer hem ska jag vila och sedan klockan 18:00 är det träning med Sweden runners och jag vet att det kommer att vara backintervaller. Det är dock inte min favorit fast någon gång ska jag väl få in tekniken att springa i backe. Annika kan inte träna ikväll så jag ska masa mig dit själv, tänker att jag måste kunna det utan Annika även om det är lättare att ha någon med sig. Ikväll har jag även lovat Stina som också tränar att vi ska bada efter. Det var jag som startade året runt badandet efter träningen.

Mats åkte till Borgholm nu på morgonen för Borgholmsdagarna som är för alla rektorer i Kalmar län. Han brukar sova över fast den här gången kan han inte det för han har föreställning ikväll med teatern. Så när Mats kommer hem ikväll efter teatern så lär jag väl ligga i sängen. Jag tror att jag får köpa med mig någon mat när jag åker hem efter träningen ikväll.

Jag önskar dig en härlig torsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer

 • Inga Johansson

  Konstigt med inläggen
  Verkar som det hängt sig

  Kan du se mina svar??
  Jag ser inte det du svarar mig..

  • Susann

   Om du menar det du skriver på mina inlägg så kan jag se. Fast jag kan inte se det jag skriver på dina inlägg för det verkar först som om jag har skrivit fast sedan syns det inget svar från mig förrän flera dagar efter om jag går tillbaka på din blogg.