Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Påsklov – en bra start på denna dag den 20 april 2022.

Godförmiddag alla som tittar in hos mig. Idag har jag startat dagen med löpning och bad. Jag var vid Norrliden klockan 8 och sprang Dag 1 i Garmins löpprogram. Jag tänkte att jag skulle testa att springa efter ett visst schema som en kan ladda ner till min Garminklocka. Vi får se om jag lyckas träna de dagar som är tänkt. Jag har valt ett program där jag ska springa 5 km på en snitttid på 6.30. Kanske lyckas jag denna gång? Vi får se om mina fötter håller för detta fast känner att jag måste prova. Idag var upplägget: 2 min uppvärmning där jag antingen kunde gå eller jogga lätt. Sedan 5 minuters löpning och sedan skulle jag varva ner 2 minuter, antingen lätt jogg eller gå. Det kändes bra i mina fötter fast det gick inte så fort. Sedan blev det ett dopp i blåsten, det var 3 grader i luften och 8,8 grader i vattnet. Det var uppfriskande och skönt i vattnet så några simtag blev det i alla fall.

Efter det uppfriskande doppet så blev det kaffe och riskaka i solen. Trots att det var ganska blåsigt så var det ändå skönt att sitta på en bänk och titta över till Öland.

Nu sitter jag i soffan på min vanliga plats och skriver detta inlägg. Det blev en härlig start på dagen och vi får se vad den bjuder på.

Jag har kommit ifrån att göra ett inlägg på kvällen, känner att jag inte riktigt hinner det innan det är dags för sängen. Så därför blir det att jag skriver om gårdagen i morgonens inlägg.

Igår var det en fin sommardag, eller det kändes så i alla fall. Tvättmaskinen fick jobba hårt igår och gör även idag. Jag plockade här hemma och hann även vila en stund i solen. Jag tänker att min kropp behöver lite sol innan vi åker till Rhodos. Jag bukar lätt bränna mig nu förtiden så tänkte att det vore bra om jag exponerade kroppen för solen.

På kvällen hämtade vi upp Karin och Madeleine för att springa på Stensö. De tre sprang runt 7 kilometer och jag sprang själv pga min dåliga kondis och mina fötter. Det går inte fort när jag springer nu och jag får väl träna upp min kondis igen i min takt. Efter löpningen blev det ett dopp och Mats han badar inte på tisdagar om det inte är sommar. Så han fick var fotograf som vanligt. Det var 12 grader i luften och 10,4 grader i vattnet.

Sedan åkte vi hem och duschade och åt rester. Det är smidigt med rester när en tränar på kvällarna och inte orkar laga mat. Sedan blev det Robinsson och Benjamins på tv innan det var dags att krypa till sängs.

Nu är det dags för mig att ta mig an denna dag som också verkar bli en fin solig dag. Jag önskar er en härlig onsdag, kram Susann 💜