Arbete/sjukskrivning,  Familj,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Onsdagen den 20 maj.

Det är kortvecka och snart ledig i 4 dagar. Det känns bra att ledigheten kom i anslutning till att jag gått upp i tid. Jag är verkligen så trött när jag kommer hem från Centrumskolan och mitt sovande på sen eftermiddag har börjat störa min nattsömn. Igår kväll var det likadant, jag låg och vred på på mig och kunde inte komma till ro förräns efter 01.00 och det är för sent.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och på hemkunskapen ska eleverna göra belgiska våfflor. Jag har tagit med mitt våffeljärntill skolan.

I går när jag kommer hem hann jag träffa Victor en liten stund innan han, Rasmus och Tova åkte till Byxelkrok. Det är alltid så härligt att se sina barn och få krama om dem lite. Titta på dem med mammaögon och se att de verkar må bra.

Bilden är tagen förra gången han var hemma 💜

Ikväll är Mats och jag själva igen och kommer att vara över helgen. Det känns lite tomt för nu har en vant sig att Rasmus och Tova är här lite titt som tätt.

Sweden runners har bytt kväll till ikväll då det är röd dag imorgon. Jag tänker vara med ikväll för valde bort träning igår eftersom jag är så trött.

Efter träningen ska Mats och jag laga något gott, fast vad det är vet jag inte ännu. Eller kanske lyxar vi till det och hämtar hem något, vi får se.

Jag önskar alla en underbar onsdag, kram 💜

En kommentar